MENU

БАЙ ХУЙ, ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА ИСКАШ ДА БЛОКИРАШ ДЪРЖАВАТА?!

05.01.2017 • БЪЛГАРИЯ, НОВИНИ

Цял ден, от сутринта, всичките телевизии, които априори се боричкат под шлифера на Бай Хуй, иначе казано – премиерът в оставка Бойко Борисов, поне по 15 минути на новинарска емисия отделят каква ужасяваща снежна стихия се задава, какво второ пришествие, какъв ад слиза на земята. И то, къде, молим ви се, в адът, наречен България под управлението на герберастите.

„Сибирският“ циклон е толкова удобен на Бай Хуй и слугинските му отвратителни медии, че си е направо дюшеш. Колко е гот да врещиш, че идвала „зима“, като че ли сме август месец, за да потулиш чрез „идващия апокалипсис“ ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ, ЗА КОРУПЦИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ТО С ДЪРЖАВНИ ПАРИ!!!

Бай Хуй забранява да се пътува „ако няма необходимост“, като че ли човек пътува без да има необходимост, забранява да се излиза, въдворява бременни в болници, вероятно следи и кой кого чука, да не би да се заклещи, че да се наложи да излиза навън „при необходимост“ от линейка.

варна 1929Държавата под това управление вече  е абсолютна ПСИХИАТРИЯ!

Един Луд не спи, не яде, появява се по всички налудничави телевизии и врещи как ни спасява от „бедствие“, което още изобщо не се е състояло! Впрочем, в Хитрино го видяхме как ни „спаси“. Мамата си трака.

А „бедствието“ си е напълно нормално за месец като този, а температурите под 20 градуса са закачка за една истинска зима. За ветровете да не говорим – във Варна сме израсли с тях. И с бурите, снежните бури, които са белязали детството ни и никой тогава не употребяваше думата „бедствие“ и не забраняваше да се пътува, нито пък управленците си правеха селфита с тежки машини.

Колкото повече народа те ненавижда и си прави ташак с теб, Бай Хуй, – за справка влез във Фейсбук и чети на какъв дармадан си направен! – толкова повече психиатрично даваш фира!

варна 1929Това не е държавно управление, а идиотска гротеска на луди самоснимащи се олигофрени.

Апропо, Бай Хуй, зима е имало и преди теб.

Това са снимки на зимна Варна от 1929 година, когато морето замръзва. Виж как хората се разхождат върху замръзналото море.

варна 1929

Щастливци са били те, че са нямали Тиква, която да ги влуди с откачения си зловещ пиар.

И последно: Бай Хуй, поради каква причина искаш да блокираш държавата?!

 

http://afera.bg/

Related Posts

Вашият коментар

« »