MENU

Прокопиев се прави на луд, не разбрал в какво го обвиняват

11.01.2017 • БЪЛГАРИЯ, НОВИНИ

Олигархът Иво Прокопиев втори ден продължава да се прави на дръж ми шапката. Ни чул, ни видял, а Би Ти Ви му даде трибуна да обясни терзанията си в ефир.

„Прокурорът по делото е поискал да ми бъде предявено такова обвинение, следователят просто го е изпълнил. Но нито аз, нито адвокатът ми разбрахме в какво точно се състои то“, измъкна се витиевато Прокопиев. Което означава, че олигархът вероятно ще уволни своя защитник. Щом адвокат не може да разбере какво е обвинението от страна на прокуратурата, здраве му кажи.

Кратката пледоария на Прокопиев успа водещите в Би Ти Ви, които вместо да опрат Прокопиев до стената с въпроси за скандалните далавери му дадоха думата да си излее болката. Как не съветвал, Дянков, как не бил в България по това време, а за капак наглецът би тъпана, че отговорност трябва да носи… Министерски съвет.

Истината е отдавна известна и тя беше казана за стотен път от историкът проф. Божидар Димитров пред ПИК – Иво Прокопиев съмнително натрупа богатство. Затова е нормално най-после прокуратурата да провери какви игри играе този бързо изкласил милионер.

За капак Би Ти Ви даде думата на Прокопиев да се обясни в любов да десните си любимци – Христо Иванов и Радан Кънев. Къде го чукаш, къде се пука.

pik.bg

Related Posts

Вашият коментар

« »